Furcsa időket élünk. Ott tartunk, hogy az egyetlen cselekvőképes ellenzéki egy a Fidesz által naggyá vált oligarcha. Simicska Lajos gecizése már lecsengett, de a TV 2 megvétele kapcsán újra mint a hatalommal szembenálló legkomolyabb erőt emlegetik. És sajnos van ebben valami. Mára az elvek teljesen kihaltak a magyar politikából. Csak a pénz beszél. Simicskának pedig van. És ezzel keresztbe tehet a kormánynak és Orbán Viktornak. Mégsem lenne szabad ennek örülni.

Emberek! Értsék már meg, hogy ez szégyen! Borzasztó, hogy egy oligarcha, akinek bekavart a hatalom az egyetlen, aki gátolni tudja az események narancsra fordulását. Ráadásul csak a saját javára teszi mindezt. Ugyan olyan ember, mint Orbán.

Lehet olvasni több helyen azt is, hogy "ellenségem ellensége a barátom". De ez baromság. Ez esetben az ellenségem ellensége is az ellenségem. Nyissák már ki a szemüket! Egyáltalán nem a nép érdekeit szolgálja az, hogy Simicskáék elhappolták a TV2-őt Vajna, és rajta keresztül az állam elől! Ettől nekünk semmivel sem lesz jobb.